SAME Traktori

SAME Traktori su jedni od najbolje opremljenih traktora vec vise od 80 godina.  Poznati su po svojoj cvrstini sa jednostavnim dizajnom. Same se trudi da vam omoguce upravljanje traktorom na sto jednostavniji nacin, i nastavlja sa proizvodnjom novih i unapredjenih modela. S obzirom na sirok opseg modela pocevsi od malih gradskih do vecih komercijalnih modela, ovi traktori mogu biti veoma korisni u vezi bilo cega sto je potrebno izgurati, ili vuci. Svaki od SAME traktora ima pouzdan Duetz motor, sa malom potrosnjom goriva. Ovi motori su poznati po vrhunskoj efikasnosti. Za one koji narocito vode racuna o okolini,  nude i razlicite biodizel varijante.

Vodeci SAME traktori za prodaju

Trenutni i osnovni model SAME traktora je Agrokid 35 do 55. Ovaj model je odlican za vlasnike kuca ili farmere iz hobija. Odličan je za bilo kakve radove na farmi, vucu i radove u prirodi.

Ukoliko trazite komercijalniji tip traktora onda je Agrotron K 90 do 120 pravi izbor za vas. Kao i njegov manji model, ovaj multifunkcionalni tip traktora moze obavljati veliki broj funkcija. Performanse se mogu uskladiti prema sopstvenim potrebama s obzirom da ima tri brzine. Takodje, mozete iskoristiti pogodnosti panoramskog razgledanja iz kabine. Mozete sa punom paznjom drzati na oku sve sto radite. Kabina je opremljena klimom za potpuni ugodjaj u toku rada. Unapredjeni dijagnosticki sistem vas stalno obavestava o performansama i o tome u kakvom je stanju vas SAME traktor.

Bez obzira sta je ono sto trazite, sigurno je da SAME nudi traktore koji mogu da ispune vasa ocekivanja.  Pogledajte ponude na www.mascus.rs i sigurno cete naci model koji ce zadovoljiti vase potrebe.

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: