Massey Ferguson lanac kombajna i opreme za kombajne datira od 1938, kada su se na trzistu pojavili njihovi prvi kombajni. Massey Ferguson kombajni imaju najbrzu stopu istovara od 4.5 busela u sekundi, sto je brze od bilo kog drugog dostupnog kombajna. Zapravo, ovi kombajni istovaruju zitarice i do 60 puta brze nego njihov najblizi konkurent.

Vrhunski Massey Ferguson kombajni
Massey Ferguson linija kombajna trenutno ima u ponudi nekoliko odlicnih modela. Serija 9005 nudi tri razlicita tipa kombajna. Svaki od ova tri tipa ima ugradjen motor od 6 cilindra i 4 brzine.

Prva verzija,  MF 9695 ima veliki motor od 300 konjskih brzina, i pripada klasi  VI kombajna To je takodje najveci I najprostraniji od svih trenutno dostupnih tipova kombajna sa 33% vise prostora za kabinu nego ostali modeli. Ovaj model sadrzi Sisu Diesel Citius 84 CTA motor, i ima zapreminu za gorivo od 160 galona. Moci ce da primi 300 busela useva kada je van opterecenja.. Druga verzija, MF 9795, ima veliki motor od 350 konjskih brzina  i pripada klasi VII kombajna. Zapremina ovog modela je 350 busela., sto ga cini velikim proizvodjacem unosnih zitarica i najvecim od svih u klasi VII kombajna koji su trenutno dostupni. Ovaj model takodje sadrzi motor Sisu kao i MF 9695 model, a takodje ima zapreminu goriva od 160 galona. Treca verzija, MF 9895 ima motor od 450 konjskih brzina i pripada klasi VIII kombajna i poznat je po svojoj snazi i odlicnoj sposobnosti. Ovaj izuzetni model ima CAT C13 Acert motor, i rezervoar  za gorivo zapremine 230 galona.  MF 9895 model ce takodje moci da primi 350 busela useva kada je van opterecenja.

O autoru

Aleksandra Milić – regionalni menadžer Mascusa u Srbiji i Crnoj Gori. Mascus je internacionalna internet pijaca za kupoprodaju polovnih mašina u 6 sektora. Na Mascusu možete besplatno postaviti oglas polovne poljoprivredne mašine, a ukoliko trazite polovni kombajn, na www.mascus.rs ćete naći najveći izbor polovnih kombajna u Evropi.

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: