Najbolji bageri na tržištu

U vreme poljuljane ekonomije, jako je bitno kako ćete raspolagati svojim novcem. Bageri su velike i skupe mašine, ali predstavljaju osnovnu opremu u građevinarstvu. Možda se pitate da li je bolje kupiti novu ili polovnu mašinu. Najpoznatiji model, Caterpillar, takođe poznat i kao Cat, poznat je kao najteži model za održavanje. Komatsu, Volvo i Hitachi spadaju u vrhunske mašine, pored Cat. Što se tiče JCB bageri, oni su u porastu. Ukoliko Vam je potrebno da iskopate rupu, završićete posao i mini bagerom. Potrebno je da budete obučeni za korišćenje bagera, jer znaju da teže i više od 11 t i možete da se povredite ukoliko ne znate dobro da rukujete mašinom.

Motor u JCB mini bageru daje 11% efikasnosti od 1.1 litra goriva, uvek štedi gorivo, ne pravi otpadna ulja, ima veliki rezervoar koji se brzo puni i ima izgled turbine, koja motoru daje snagu i izdržljivost. Najbolje je početi sa polovnim, jer motoru treba vremena da se razradi.
Full verzije Komatsu, Volvo i Hitachi spadaju u skuplje modele. Nove mašine koštaju i do 200.000 dolara. Polovni se mogu naći i dosta jeftinije. Npr., model star 3 godine košta 75% manje od novog modela.

Najzad dolazimo do kralja rupa –  Cat. Najprepoznatljiviji bager na svetu. Izdržljiv i povoljan. Cena novog bagera je oko 100.000 dolara, a polovnog upola cene. Delovi se mogu lako naći, kao i stručni serviseri. Ako Vam je potrebna mašina za dugotrajan rad, nemojte zaboraviti na Cat.

Na Internetu možete naći veliki izbor polovnih bagera. Najveći broj oglasa i izbor možete naći na specijalizovanim sajtovima za objavljivanje oglasa iz kategorije polovnih mašina.  Na www.mascus.rs možete naći najveći izbor polovnih bagera u Srbiji i Evrope. Mascus pripada sistemu koji ima lokalizovane sajtove u 32 zemlje u svetu i preveden je na 27 jezika, i pruža neograničene mogućnosti u kupoprodaji polovnih mašina.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a comment