Vodic za kupovinu novih ili polovnih kamiona preko Interneta

S obzirom da se ekonomija razvija na različite nacine, glavna stvar o kojoj treba razmišljati pri kupovini novog ili polovnog kamiona je potrošnja goriva. Ne preporučuje se kupovina kamiona proizvedenih u Americi, a da nisu prethodno  testirani. Ukoliko kupite novi kamion koji je proizveden prošle godine a on i dalje ima veću potrošnju goriva nego Vaš prethodni kamion, onda je to problem.Gmac je američka fabrika kamiona koja je veoma reklamirana na sajtu kao sto je usedtrucks.com. Većina onoga što se nudi na usedtrucks.com potiče iz američke autoindustrije, ali možete da pogledate taj sajt na sopstvenu rizik. Sam sajt predstavlja kvalitetan izvor, ali moguće je da proizvodi koji su tamo dostupni nisu najboljeg kvaliteta.
Volvo je jos uvek jedan od najpopularnijih teških kamiona. Volvo FM je novi teški kamion odličan za prevoz masivnog tovara na velike razdaljine. Kupac može naći Volvo FM sa dva, tri, ili četiri motora u zavisnosti od toga koliko konjskih snaga je potrebno da bi se obavio posao. Volvo je unapredjen 2005.god. novim motorom od 13 litara. Nanovija verzija Volvo Fm-a sadrzi novi Sistem za upozorenje vozaca.. Volvo Sistem za upozorenje vozača obaveštava vozača ukoliko je umoran ili ako su mu sposobnosti smanjene na neki način. Ovo je mera bezbednosti kojom se Volvo veoma ponosi.
Druga fabrika koja proizvodi polovne kamione je Iveco. Cene Iveco polovnih kamiona se krecu otprilike kao i cene Volvo polovnih kamiona. Kupac moze naci polovni standardni Iveco tovarni kamion iz 2005.godine za 31.500 funti. Polovni kamioni za prodaju se mogu naci na Volvo i Iveco internet sajtovima. Takodje, tamo mozete dobiti informacije o tome kako da kontaktirate predstavnike prodaje za pomenute fabrike.
Takodje postoje mnogi korisni sajtovi gde se mogu potraziti polovni kamioni u Velikoj Britaniji. Oni sadrze siroku bazu podataka od manjih do teskih kamiona u celoj zemlji. Neka mesta kao sto je Zapadni London trenutno nemaju nista u bazi podataka. Odredjene fabrike kao sto je Hyundai, takodje nemaju nista nista od polovnih kamiona Ltd. u svojoj bazi podataka. Smatra se da fabrike kao sto je Iveco imaju bolji opseg intenet sajtova u poredenju sa mnogim drugim konkurentima.

Molimo Vas da dobro istražite pre nego što kupite neki od polovnih kamiona za sebe ili za nekog člana porodice. Ukoliko živite u mestu koje ima promenljivu klimu s vremena na vreme vodite računa o tome da kupujete ispravnu mašinu. Ako Vam je zbog posla potrebno prevozno sredstvo za prevoz velike količine robe u jednom pravcu i nazad nadjite Volvo sa velikim kapacitetom za skladištenje. Volvo sa najboljim kapacitetom za skladištenje  je Volvo FH. Volvo FH je takodje jedan od njihovih najboljih prodavaca. Odličan je za duge razdaljine, tako da ukoliko imate poslovni put ili dostavu u drugu zemlju ovo je pravi izbor polovnog kamiona.

Na www.mascus.rs možete naći ponudu polovnih kamiona za prodaju iz cele Evrope. Isto tako možete postaviti besplatno oglas za prodaju kamiona, ukoliko želite da prodate kamion.

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: