Mascus počeo sa radom u Srbiji

Mascus počeo sa radom u Srbiji

Mascus, evropsko tržište polovnih mašina i opreme nastavlja da opravdava svoju poziciju tržišnog lidera

Tržište polovnih mašina sa najvećim brojem lokalnih kancelarija

Poslovni uspeh Mascus-a nastavlja se i u 2009. godini, otvaranjem novih kancelarija i ekspanzijom u sve većem broju evropskih država. Mascus, kao najveće i najpoznatije tržište polovnih mašina i kamiona, beleži svoje prisustvo u 26 zemalja i nudi svoje usluge korisnicima na isto toliko jezika.

“Konstantno radimo na otvaranju novih kancelarija širom sveta i opravdanju svoje pozicije tržišnog lidera u domenu polovnih mašina I kamiona”, izjavio je Fredrik Larsson, generalni direktor Mascus-a

Nova kancelarija u Srbiji

Nakon značajnog uspeha u zemljama Evrope, Mascus se širi i na zemlje bivše Jugoslavije. Firma BITERRA d.o.o. iz Ajdovščine, Slovenija, koja predstavlja regionalnog zastupnika Mascus-a u Sloveniji, započela je sa radom i srpske verzije sajta, www.mascus.rs. Na taj način profesionalcima u Srbiji se pruža jedinstvena prilika da na lak i brz način, aktivno učestvuju na tržištu polovnih mašina i kamiona, i to na svom jeziku.

Na novom domenu www.mascus.rs profesionalci mogu naći polovne mašine u gradjevinarstvu, šumarstvu, poljoprivredi, industrijske mašine, komunalnoj tehnici, viljuškare, kamione i traktore.

Takodje, prodavci u Srbiji imaju mogućnost kao i mnogi prodavci širom Evrope, da oglase svoje polovne mašine na svom jeziku i da se na taj način obrate potencijalnim kupcima u Srbiji, regionu ili na medjunarodnom nivou.

Osim toga, na www.mascus.rs korisnici mogu naći i dodatne usluge, kao što su načini finansiranja i transportne usluge u Srbiji.

Mascus takodje održava aktivnu saradnju sa sajmovima iz svih navedenih oblasti, stručnim časopisima i svim štampanim i elektronskim medijima, i otvoreni smo za dugoročnu i uspešnu interaktivnu saradnju.

O Mascus-u:

Mascus (www.mascus.rs) – je elektronska pijaca za polovne mašine u poljoprivredi, gradjevinarstvu, šumarstvu, industriji, komunalnoj tehnici. Proizvodni program uključuje polovne traktore, kamione, drljače, viljuškare, bagere, komunalnu tehniku. http://www.mascus.rs olakšava kupovinu i prodaju polovnim mašinama objedinjujući ponudu i potražnju u Srbiji.

Postanite naš partner:

Svi dileri, proizvodjači i krajnji korisnici su dobrodošli da oglase svoje polovne mašine i opremu za prodaju elektronskim putem. Takodje, pozivamo i organizatore sajmova, kao i medije da ostvare uspešnu saradnju sa nama.

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: